Etherische oliën

Etherische oliën zijn aromatische, geconcentreerde plantenextracten die zorgvuldig verkregen worden door stoomdestillatie, koudpersen of het tappen van hars. Alle oliën zijn puur natuur: ’terug naar de basis’. Elk product heeft een eigen levenskracht. Etherische oliën kunnen ingezet worden ter ondersteuning bij fysieke, mentale en emotionele klachten.

Mijn Bewust Zijn gebruikt alleen oliën met een therapeutische werking. Om die reden werkt Mijn Bewust Zijn alleen met etherische oliën van Young Living. Er worden door Young Living hoge productie-eisen gesteld aan de oliën in hun assortiment; alleen de meest pure, niet-gemodificeerde, plantenextracten worden verkregen. Dit wordt het Seed to Seal proces genoemd. Binnen dit proces wordt elke stap, van het planten van het zaadje tot het verzegelen van het flesje, volledig gemonitord en gecontroleerd. Het is een puur en betrouwbaar product, waar veilig mee gewerkt kan worden.

Etherische oliën kunnen op 3 manieren gebruikt worden:

    • aromatisch (vernevelen in bijvoorbeeld een diffuser)
    • plaatselijk (op de huid aanbrengen)
    • inname via bijvoorbeeld voeding.

Etherische oliën kan het helingsproces  ondersteunen. Tijdens een samenkomst geef ik advies over het gebruik van etherische oliën die het persoonlijke helingsproces kunnen ondersteunen.

Er worden bij Mijn Bewust Zijn ook workshops georganiseerd over etherische oliën. Voor vragen, bestellingen of aanmelding kun je contact opnemen via het contactformulier.