Ik ben 38 jaar. Mijn gezin bestaat uit mijn zoon Rohan en mijn partner Roger met zijn 2 kinderen. Onze jongens hebben veel energie en enthousiasme, we zijn dan ook graag buiten en gaan actief op pad met de jongens.

Na het afronden van de opleidingen SPW en HBO-Facility Management ben ik aan de slag gegaan bij verschillende zorginstellingen als I&A Coördinator (ICT). Dit
werk doe ik nog steeds met veel plezier.

Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in mijn leven. Daarbij kreeg ik het verlangen om mensen te helpen bij hun persoonlijke en spirituele groei.

Na de opleidingen Healing, Reading en Lightworker bij Mens & Intuïtie in Amersfoort heb ik besloten een eigen praktijk te starten. In mijn werkruimte in Oestgeest geef ik persoonlijke healing, reading en/ of leading sessies om op dieper niveau je energie te transformeren en oude energie los te laten.

Ik ben ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan zie ik als toevoeging in ieders leven. Mijn passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven.

“What is love? Love is the absence of judgement”

~Dalai Lama

Jolanthe

Mijn Bewust Zijn