Welke vorm bij jou en jouw situatie past, is persoonlijk en verschilt per mens en situatie. Tijdens een vrijblijvende telefonische intake wil ik met jou bekijken wat jou kan helpen en wat voor jou nodig is.

Tijdens een samenkomst maak ik gebruik van healing, reading en leading technieken. Deze technieken kunnen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld om:

  • Je zelfvertrouwen een boost te geven
  • Je te helpen het contact met je lichaam te herstellen
  • Je te begeleiden bij verslavingsgedrag
  • Je te helpen in het hier & nu te komen
  • Je te ondersteunen bij de verwerking van ervaringen uit het verleden
  • Jezelf te leren accepteren zoals je bent

Je kunt ook samen met je partner, ouder of kind komen. Dan zal ik kijken naar wat er mag gebeuren en de verbinding met elkaar. Een mooi voorbeeld hiervan is een ouder-kind reading.

De technieken

Healing

Tijdens een healing wordt genezende energie gekanaliseerd. Via de handen en door middel van geestkracht kan in een healing de energie doorstromen. Een healing kan ervoor zorgen dat chakra’s gereinigd worden waarin ervaringen uit het verleden opgeslagen liggen of dat blokkades in de verbindingen tussen de chakra’s weer gaan stromen.

Reading

Een reading is een meer op communicatie gerichte vorm van bewustwording. Door middel van het duiden van kleuren en beelden in de aura en chakra’s kunnen interne processen inzichtelijk worden gemaakt.

Leading

Een leading gaat uit van de eenheid van alles. Bij een leading wordt gewerkt met licht, kleuren en het hartchakra. Deze techniek wordt ontleend aan “Tonglen”, een eeuwenoude boeddhistische meditatietechniek. Centraal in Leaden staat (eigen)liefde.

De 7 Chakra's & Aromatherapie

Tijdens een samenkomst staan de 7 chakra’s centraal. Daarnaast bieden etherische oliën een waardevolle aanvulling op het helingsproces.